SVE -50% na kolekciju jesen-zima 2018/19.

XYZ, AX, SPORTINA / SVE -50% na kolekciju jesen-zima 2018/19.

U radnjama Sportina i Armani Exchange sve -50% važi za kolekciju jesen-zima 2018/19. u odnosu na početne maloprodajne cene i ne važi za kolekciju proleće-leto 2019., poklon kartice, čarape, veš, satove i naočare. Popusti se ne sabiraju i akcije se međusobno isključuju.

U radnjama XYZ sve -50% važi za kolekciju jesen-zima 2018/19. u odnosu na početne maloprodajne cene i ne važi za kolekciju proleće-leto 2019. i na artikle označene nalepnicom BASIC, poklon kartice, poklon bonove, poklon kutije, čarape, veš, satove, naočare i nakit. Popusti se ne sabiraju i akcije se međusobno isključuju.

Akcija vrijedi do 20. 2. 2019.

Akcije

Parfois / Ljubavi gde si?

Valentinovo, dan svih zaljubljenih je skoro tu. Bez obzira na to da li voliš ili ne, malo romantike uvek dobro dođe. Zato dozvoli da te zavede ponuda poklončića, novih modnih poslastica  kao i onih koji čine zimsku klasiku... Razmazi sebe u radnjama Parfois i iskoristi 20% popusta za kupovinu 2 artikla.

Više...

Aktuelno

Sportina / Zaljubili smo se u nove modne artikle

Zaljubili smo se u nove modne artikle koje želimo podeliti sa tobom!

 

Više...
Marx / Predstavljamo artikle, koji su probudili najveći entuzijazam!

Proveri, koje moćne poruke nose nove kolekcije!

Više...
Parfois proleće-leto 2019. / Sve što jesam.

Novu kolekciju pronađite u radnjama Parfois u Ušće Shopping Centru, Merkator centru i Stadion Shopping Centru u Beogradu,  BIG Shopping Centru i Promenada Shopping Centru u Novom Sadu i Shopping centru Kragujevac Plaza u Kragujevcu.

Više...
Esprit / NOVO! Esprit kolekcija proleće-leto 2019. je već tu

Istaknute prugice su apsolutno in ovog proleća. Odaberite hrabre kombinacije! Posetite Esprit radnje!

Više...
Ostale vesti